SystemCare FAQ

 

Systemcare er den gode hjelperen på din datamaskin, den som ser etter sikkerhetsproblemer og datakluss før du selv merker at det er noe galt, slik at du kan jobbe som normalt når du bruker datamaskinen din.

Akkurat som en vaktmester sørger Systemcare for å vedlikeholde, rydde og optimalisere din datamaskin.
Systemcare er for små-mellomstore bedrifter og privatpersoner som ønsker en trygg og problemfri datahverdag. Systemcare leter kontinuerlig etter datafeil, virus og annen skadelig programvare, tar backup, leter etter sikkerhetstrusler for å gjøre din datamaskin raskere, sikrere, tryggere og et mer effektivt arbeidsverktøy.

Hva tilbyr vi med Systemcare

Systemcare er en tjeneste som sørger for datasikkerhet, bedre ytelse, trygghet og som gir deg mer tid til å bruke maskinen til formålet du trenger i stedet for å oppleve datakluss og problemer.

Systemcare er både et verktøy som kjører på maskinen og passer på den, og en tjeneste som tilbyr brukerstøtte innen alt som har med data å gjøre. Et ikon nede på skjermen er alltid tilgjengelig, og herfra kan du sende forespørsler om hjelp. *

Hva gjør Systemcare

Ved å installere Systemcare på en maskin vil den aktuelle maskinen bli passet på. Maskinens ytelse, tilgjengelighet og helse kan variere. Systemcare vil varsle når et kritisk system eller ressurs er nede eller redusert. Systemcare vil også gi informasjon om maskinvare/programvare, system og sikkerhet. Det fører til at feilsøking og vedlikehold blir lettere å utføre for tekniker dersom det oppstår et problem.

Det som våre teknikere hjelper med når du har problemer blir logget, og denne loggen er tilgjengelig på forespørsel. Det som blir logget er:

  • Innlogging og utlogging av våre teknikere.
  • Generelle hendelser og aktiviteter utført av våre teknikere.
  • Ingen passord, personlige eller sensitive opplysninger eller kommentarer blir logget.

Hva gjør Systemcare ikke

Ingen antivirus eller sikkerhetssystemer kan garantere 100% mot virus eller innbrudd. Det samme gjelder Systemcare. Det er derimot omtrent garantert at en maskin som er tilknyttet internett uten noen antivirus eller sikkerhetssystemer vil bli et mål for skadelign programvare eller mennesker med uærlige hensikter på et tidspunkt. Det kreves også at slike sikkerhetssystemer blir oppdatert, administrert og vedlikeholdt for å fungere optimalt. Dette blir tatt hånd om av Systemcare.

Systemcare vil ikke åpne maskiner for tilgang til personlige data eller sensitiv informasjon. En tekniker fra oss vil kunne tilby hjelp dersom du har problemer. Når du gir tilgang til dette vil en tekniker fra oss vil ha samme tilgang til maskinen som andre personer som du gir samme tilgang til for å få teknisk hjelp.

Ikonet og appen for brukerstøtte er tilgjengelig for alle som har Systemcare og henvendelser kan sendes inn av alle som trenger hjelp. Slik personlig brukerstøtte har en fast timepris som bestemmes av hvilken avtaletype du har valgt.

Systemcare er ingen garanti mot brukerfeil. Men, mange brukerfeil kan bli oppdaget av Systemcare. Noen vil bli rettet automatisk og med andre vil du kunne få råd og anbefalinger som vil rette opp feilene.

Systemcare er heller ingen garanti mot feil i andre programvare som er installert på maskinen. Dersom det finnes programvare som lager problemer på maskinen vil vår brukerstøtte kunne bistå med å rette disse problemene som er forårsaket av tredjepart.

Når en av våre teknikere hjelper deg vil du kunne gi dem tilgang til din maskin eller system. Dersom vår tekniker skulle legge merke til noe som ikke burde vært der, som manglende lisenser på programvare eller liknende vil vi ikke melde dette til noen, men tilby råd og anbefalinger som det er opp til deg om du vil følge. Våre teknikere har taushetsplikt om alle opplysninger og informasjon om våre kunder og det som finnes på våre kunders maskiner og systemer.

Dersom maskinen med problemer ikke er koblet til på internett vil våre teknikere ikke ha mulighet til å koble seg til maskinen for å hjelpe med brukerstøttehenvendelser.

Hvor er våre servere

Vi benytter Microsoft Azure til lagring av data. Microsoft har flere datasentre med svært høy sikkerhet, garantert oppetid og kraftig ytelse.

Vilkår og betingelser

Her finner du våre vilkår og betingelser

scadminSystemcare – Verdt å vite